ACC ASSESSORS AMBIENTALS DE CATALUNYA

ACC és una consultoria ambiental amb més de 10 anys d’experiència. Amb un enfocament multidisciplinar i integrador, treballem amb criteri sostenible per oferir les millors solucions ambientals pels nostres clients.

EL NOSTRE LOCAL TE CLASSIFICACIÓ ENERGÈTICA A

Premi aquí per a descarregar el certificat en PDF

PER UNA GESTIÓ EFICIENT

ACC Assessors Ambientals de Catalunya, S.L. és una empresa jove, dinàmica i responsable que treballa des d’una òptica Sostenible. El principal objectiu és obtenir una gestió eficient dels recursos naturals, tot proporcionant als nostres clients la millor solució, sense deixar de banda els nostres principis: sostenibilitat, respecte i evolució.

RESPECTANT EL MEDI AMBIENT

Oferim assessorament a les empreses en tots els temes ambientals per tal de complir les normatives i respectar el medi. Donem suport, gestionem, intervenim i assessorem. A més, donem suport a empreses per aconseguir un millor desenvolupament tècnic i de fabricació des de l’inici del procés, realitzant i assessorant una enginyeria i un disseny industrial adequats i sostenibles.

L’EQUIP ACC

JOAN CASAS CASANOVAS

DIRECTOR GENERAL

Creador de l’empresa ACC Assessors Ambientals de Catalunya S.L.U, realitza les tasques de direcció, coordinació i redacció de projectes ambientals, així com informes, avaluacions, estudis, auditories, assistències tècniques i assessorament ambiental.

ELISABET BLANCH I SALLÉS

DIRECTORA TÈCNICA

Coordinadora del Departament de Enginyeria, Disseny Industrial i Ecodisseny de l’empresa, de direcció, és responsable de les tasques de coordinació i redacció de projectes, recerca i innovació amb productes, materials, processos i sistemes de treball.

GUILLEM BOIX SUBIRÀS

DIRECTOR TÈCNIC

Exerceix les tasques de direcció, coordinació i redacció de projectes ambientals, principalment en el camp de l’Avaluació Ambiental Estratègica (AAE) en l’ordenació territorial i urbanística.

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Roger Arquimbau Cano

Biòleg naturalista

Ferran Navarro Acebes

Arquitecte urbanista

Sonia Ricomà

Arquitecte urbanista

Josep Rosell Gallart

Tècnic Ambiental

Toni Novellas Folguerolas

Enginyer industrial

Deteinco

Serveis informatics

Ecomputer

Disseny i desenvolupament web